torstaina, toukokuuta 03, 2007

3 kommenttia:

Kuski Kaakosta kirjoitti...

Mitä ihmettä?! En ole havainnut mitään sellaista mikä olisi rikkonut vaitiolovelvollisuutta. En tietysti tunne paikallisia ihmisiä enkä tapahtumien olosuhteita, mutta on mielenkiintoista että jopa taksiliitto toimii valvovana isoveljenä näissä meidän pienissä jutuissamme. Oulukaan ei ihan pieni tuppukylä ole, mutta ehkä joku asiakas on tunnistanut itsensä ja valittanut taksiliittoon...? Jos tosiaan lopetat niin kiitos ajasta jonka blogia pidit, luin sen aina. Milloinkahan meille muille käy samoin?

Vince Neil kirjoitti...

Joo mää oottelen sitä puhelua tässä ja koitan selvitellä, et miten jatkossa. Ei passaa vielä lyödä kirvestä kaivoon. Uhkasivat mua rikosilmoituksella ellen poista kirjoituksiani. En viitti rueta pelleileen niin katsoin parhaammaksi mennä siitä mistä aita on matalin. Tai koko elämäni mää oon oikeastaan menny...
Paljon ois vielä ollu juttuja kerrottavana teille:/

Anonyymi kirjoitti...

Moi poitsu!

Tosi harmi, että joudut lopettamaan tämän! Mitään laittomuuksia en ole lukiessani havainnut. Olet sensuroinut juttuja niin ettei kukaan voi ainakaan syyttämään sua lähteä. Ihan kuin muissakin taksiblogeissa. Hengessä olen kuitenkin mukana täältä Turusta käsin. Eli aina kun tunnet, että vasenta peukaloasi syyhyttää, tiedät että joku ajattelee sinua :) Hyvää kesän alkua!